Bitki wieprzowe w sosie własnym podane z kluskami śląskimi i modrą kapustą (500 g)
Sos beszamelowy, ser, boczek, pieczarki, cebula, posypana parmezanem
sos czosnkowy, ser mozarella, mięso wołowo-baranie oraz drobiowe, czerwona cebula, ogórek kiszony
Duży panierowany kotlet z karkówki (500 gram) z pieczarkami i serem, ziemniaczki wiejskie i surówka z kiszonych ogórków
5 sztuk krewetek podanych z sosami
Makaron pappardelle w sosie śmietanowym z kurkami, bekonem i parmezanem
Mix mięs grillowanych: karkówka, schab, pierś z kurczaka, kiełbasa, grillowane, warzywa, ziemniaczki pieczone, frytki, sosy, zestaw świeżych surówek
Domowy rosół drobiowo-warzywny z kluseczkami i natką pietruszki
Filet smażony, podany z sosem śmietanowym z grzybami, frytkami, sałatą, rukolą i pomidorem (450 g)